21 Ocak 2008

YASEMİN'İN BEBEĞİNE HOŞGELESİN PARTİSİ

Bu haftasonu Yasemin kardeşin bebeğine hoşgelesin partisi vardı.



Can'ımız ve babası ile yola çıktık bizde Can'ın arkadaşına hoşgelesin demek için...Evin hanımı, bebeğin annesi(Yasemin) sofrayı bir güzel hazırlamış, pek güzel mamalar pişirmişti, doğumuna haftalar kala hem de!!! Müge'de nefis eklemeler yaptı sofraya ve bu manzara oluştu...




Pınar'ın kulubesinde bu otlu kek pişti. Bir sonra ki yazıda otlu kekimizin tarifi geliyor. Bu gelecek tarif işi epey zor imiş. Bir türlü gelmeyen tarif olup çıkıyor:)

Müge'de sofrayı renklendirdi portakallı turtası, kırmızı biber sarmaları, yaprak sarması ve içli köfteler ile...

Neler yapmıştı Yasemin kardeş?

m&m li çikolatalı kurabiyeler
Bir Yasemin klasiği, çaylı kek...
ve ilk kez yaptığı ama nefis olan kısır...

Ve son nokta Rokoko...
Yasemin'in yaptığı esas güzellik bizim oğlanı kahkahalarla güldürmesiydi. Günün en güzel anıydı benim için...

21 yorum:

Ayça dedi ki...

Merhaba pınar :) bu dr. a gittniz mi? neler söyledi? bir de can için vitamin ya da damla ne kullanıyorsun? marım çok sıkmamışımdır sorularımla..
O gülüşün hiç solmasın Canımız bebek..

Eya dedi ki...

Sevgili Pınar...

Allah o dünya tatlısı evladınla sağlık dolu bir ömür nasip etsin. Masadakilere mi bakayım yoksa Can' a mı, bilemedim. Paylaşımların için teşşekkürler,allah nazarlardan saklasın.

Hep böyle sevgiyle kalın

Zehra

♥ Suzi ♥ dedi ki...

Canın gülüşlerini kaçırdığımada üzüldüm şimdi...Ama beni en iyi sen anlarsın,çocukla program yapılmıyor.....

Selcen Şenocak dedi ki...

Anne oğol ne güzel geziyorsunuz maşallah hazırlıklar da çok güzel ellerinize sağlık, afiyetler olsun canım. Sevgiler...

Müge Hüner dedi ki...

Pınar şekerim, ne iyi etmişimde blog yapmışım dediğim bir yazı daha. Hem sizlerle tanıştım. Hemde birlikte geçirdiğimiz bu güzel günleri kalıcı bir anı haline dönüştürüyoruz. Çok mutluyum ben bu durumdan. Her ne kadar grip nedeniyle 1 mt. uzaktanda sevsem, Can la bir arada olmak onun kahkahalarını seyretmek çok keyifli idi. Allah ağız tadınızı hiç bozmasın canım.

Yemekbahane dedi ki...

Off ...Şimdi Müge'ye de yorum bıraktım... Neler kaçırdım neler..Ama bu yakışıklıyı kaçırdığım için çok mutsuzum..

En kısa zamanda görüşmek üzere.

Sevgiler
Müge

Yasemin dedi ki...

pinarim bidenem :) ay ne de guzel cikmis oglusunun resimleri... ama iste gulene degil guldurene bakacaksin :) sen oglunu al gel ben onu hep kahkahalara bogarim bidenem :D:D canim benim ailecek geldiginiz icin otlu kekin icin ve sicacik gulumsemeler icin ne kadar teskkur etsem az az az!!! cok cok cok optuuuuuuuuuummmmmmmmm!!!!

Adsız dedi ki...

Merhabalar sitenizin sıkı takipçilerindenim çok beğeniyorum, Maşallah çok tatlı bir bebeğiniz var.. benimde 3 aylık bir kızım var, çalışmaya başlayacağım için artık biberonla beslenmeye başlayacak tabii anne sütüne devam.. Biberon araştırırken en iyisinin Dr. Brown's olduğunu gördüm ama internetten sipariş edicektim ama standart biberon emzikli ile geniş biberon emzikli diye iki çeşit çıktı karşıma. Can'ın biberonunda bu olduğunu görünce sana sormak istedim ikisinin arasında bir fark varmı, siz hangisini tercih ettiniz. Çok teşekkür ederim, tecrübelerine çok güveniyorum.. Can'ı çok öpüyorum..

Özge

Pınarın Kulubesi dedi ki...

Merhaba Özge
ben geniş ağızlı olanı tercih ettim. Anne memesine daha çok benzediği için, bocalasın istemedim. Çok da memnun kaldım. Biberonu alınca bebekler memeyi bırakabiliyor derlerdi ama öyle birşey hiç olmadı. Dr. Brown ürününü tavsiye ederim.

Adsız dedi ki...

Ah Can'im nede güzel gülermis... Yesinler seni.
Pinar Can'i benim icin o tombul yanaklarindan öp.
Babay Shower Partisindeki sofra harika görünüyor. Rokokoyu denemeyi düsünürken aslinda bir süre tatli yememe karari aldigim aklima geldi :)
Zayiflayinca denerim insallah :D
Kendine ve Can bebise iyi bak.

Sevigler
Dilara

AsYa dedi ki...

Pınar ben rokoko tarifini istiyorum..çok güzel görünüyo..nasıl canım çekti anlatamam:)
dombilim Can'ı öperim..

İlker Ergin dedi ki...

merhaba,sayfanı ve yazılarınız çok içten.beyıldım.ayrıca oğlunuzu da allah nazardan korusun.çok tatlı maşallah.size ve oğlunuza beraber sağlıklı ömürler diliyorum.sevgiler.

Pınarın Kulubesi dedi ki...

Asyacım tarif Yasemin'in sitesinde var. Bende heveslendim yapacaktım ancak içinde çiğ yumurta var, dikkatli olmak lazım:)

Merhaba İlker
yorumun için teşekkür ederim, estağfirullah

Selen dedi ki...

Pınarım,
Can'ı ilk görüşümden sonra ona daha da yakın olabilmek, mıncıklamak, kucaklamak çok güzeldi. Tam bir fıstık oldu maşallah.. Otlu kek tarifini de hevesle bekliyorum. Malum bu aralar otlu tariflere takıldım:)
Çok öpüyorum seni

Cafe Gusto dedi ki...

Herşey çok güzel ama en güzeli Can.Onun tadına doyum olmaz.Annesi ellerine sağlık.Yeni gelecek bebeğe de hoşgelesin diyorum.sevgiler...

pecete dedi ki...

ben Can'ı istiyorum yaaaa.....

naz dedi ki...

Dünyanın en güzel şeyi bebekler..
sofrada "hoşgelesin" sofrası olmuş hani:)
ellerinize sağlık..
sevgiler..

Yunkabu dedi ki...

Can ne kadar tatli:) Allah bagislasin, saglikli huzurlu guzel bir omru olsun insallah.

Ziyaretin icin cok tesekkurler Pinarcim,bakalim krema sikma aparatiyla nasil olacak senin kurabiyelerin. Tadina biz de bayildik evcek:)

sevgiler

Ferah Gülşen dedi ki...

Harika bir masa, tadını merak ettiğim otlu kek ve Can.... Ben can'ı yesem o gülen ağzını mesela... Sanal olarak olduğu için rahat söylüyorum yoksa koklanır bu melekler sadece. Allah bağışlasın... Sevgiler...

Adsız dedi ki...

Canım Pınar,
ben o gülüşü yerimmmm... Sen benim yerime ye olurmu :)))

Yaseminin bebeği hoşgelsin :)

ben canın fotolarına bakıp stres atayım :)

www.misssgibi.com

Unknown dedi ki...

OOO YAVRUM BENİM MAŞALLAH NAZAR DEĞMESİN GÖZLERE BAK MAŞALLAH ANNESİ. HEM MAMALAR HEM DE OĞLUŞUN AĞZIMIN SUYUNU AKITTI HEPSİ ÇOK TATLI GÖRÜNÜYOR ((: SEVGİLER..