26 Ocak 2007

BLOGLARARASI OYUN

Seve seve kabul ettim Hesna:)
Canım sıkkın bloglara bakarken canım yemek tarifi değil de sohbet okumak istiyordu. Yemek tarifi görür görmez hemen kapatır oldum sayfayı:( Ama Hesna'nın satırlarını ilgiyle okudum acaba beni de mimlerlermi diye düşünürken bir baktım aşağıdaki 3 isimden biri benim, yani Hesna beni mimlemiş:)

Oyunu araştırdım biraz belli sorular yok, diğer blog arkadaşlarınızın bilmediği yönleri ile kendinizi anlatmanız... Kendini anlatmayı sevenlerdenim bende... Başlıyorum...

***Az önce boş bir sayfaya şunları yazmıştım (daha oyundan haberim yok iken). Aynen buraya alıyorum yazdıklarımı...

  • Ben hayatın anlamını sorgularım, farklı kılan budur beni,
    bu sorgulama insanı soyutlar hayattan. Yalnız kalmak, düşünmek, günlük hayatın düzmeceliklerinden kurtulmanı ister senden. Anlamsız kılar, basit gösterir herşeyi...
    Anlatabiliyormuyum, anlayabiliyormusun...
    İnsanoğlu Böyle... Bende öyle...

***Bir tekne kazıntısıyım. Annem beni 41 yaşında dünyaya getirmiş, Temmuz'un sıcağında Ramazan Ayının 15.günü dünyaya gelmişim. Annem 15 günü de oruçlu geçirmiş. Anneme sonradan çok kızmışımdır, beni ve kendini nasıl bu kadar riske atabildin diye.. Ama gayet güzel sağlıklı bir bebek olmuşum:)

***Kitap okumayı evlendikten sonra daha bir sever oldum, çünkü planlı programlı yaşamak demek, eve bağlı olmak demek... Kitap okumak benim için bir tutku oldu, nefes aldığımı hissediyorum.

***Pasta işleri ile uğraşmayı sevdiğimi biliyorsunuz, yemeyi sevmiyorum ama tatlı yemeyi seven bir eşim var. Hemde nasıl seviyor, yemekten önce bir tabak tatlı, yemekten sonra bir tabak tatlı... Yemek ise ara öğün sadece...

***Laleyi ve turuncu, yavruağzı rengindeki gülleri seviyorum. Balkonumda lale yetiştiriyorum...

***Zamanında spor ile turnuvalara ve maratonlara katılacak ve madalyalar alacak kadar uğraşmış olup, şu an yürümeyi bile haftada 1 kez ancak yapabilen, ev-araba-iş zincirini bağlayan eleman oldum.

***Müzikle ilgim Ortaokul sonunda bağlama çalmamla başladı. Bağlama çaldığım içinde Türk Halk Müziği ile mini konserler vermekle devam etti. İş-güç sahibi olduktan ve evlendikten sonrada bağlamam duvarda süs olarak kaldı... Sonradan birde Ney üfleme deneyimim oldu, ilk denememde "Huuu" sesini çıkarıp diğer heveslerimden olduğu gibi Ney üflemektende vazgeçtim...

***Değişim benim için söylenebilecek bir söz... Bütün bu hobilerden hobilere atlanılması da, müzik zevkimin bile sürekli bir değişim içinde olması da buna delalet.
Yönetici gezegenimin Ay olması sanırım bunda etkili.. Sabah, öğle ve akşam ruh hali değişenlerdenim bende..

*** Arkadaş çevresi çok geniş olan, bütün arkadaşlarını mutlaka en az 1 kez evinde ağırlamış biriyimdir. Ev buluşmalarını tercih ederken bazen eve uğramak istemeyebiliyorum..

***Üniversite seçimlerinin son anına kadar Haccettepe Tıp'da okuyabilecekken, doktor olmaktan abisi gibi çekinip hem Mühendis hemde İşletmeci olmaya karar vermiş ve İşletme Mühendisi olmuştur. Ama doktor olma isteği aklının bir köşesinde kalmıştır. Çalışmaya ihtiyaç duymasam, yani ekmek elden su gölden olsa üniversite sınavlarına yeniden girer ve Tıp seçip doktor olma hevesimi gerçekleştirirdim. Bunu başaracağımdan da hiç şüphem yok. Sırf bunun için geçen yıl sınava girip sonucu görüp " işte bu iş bu kadar" demişimdir:)

***Maalesef sinirli bir yapıya sahibim, bunu kimse bilmez ama eşime ve anne babama sorarsanız gayet iyi anlatırlar:)

***Küçük bir sırrım daha var, ilerleyen aylarda sizinle paylaşacağım:) Sırrıma ben de henüz alışamadım:)

Bende eğer uygun görürlerse...

Punto Amca'yı... www.punto-punto.blogspot.com

Berceste'yi... www.berceste.blogspot.com

ve Nilay'ı... www.cafesardunya.blogspot.com

sobelemek istiyorum..

31 yorum:

Adsız dedi ki...

merhaba pınar sayfanı takip ediyorum ama ilk defa sana yazıyorum galiba küçük bir sır 9 ay 10 gün sonra gelicek bir bebeğe benziyor:)) ellerine sağlık seni yakından tanımak çok hoş, görüşmek üzere..

Koyubeyaz dedi ki...

Eger tahmşn ettigim gibi bir bebek haberi ise simdiden anali babali buyutsun diyorum....

Bocuruk dedi ki...

Ben de en çok ileriki aylarda bizimle paylaşacağın sırra takılıp kaldım. Hayırlısı canım benim :)

Nilüfer dedi ki...

Ben de bebek olarak tahmin etmiştim... Bakalım tahminlerimiz doğru mu :)

Adsız dedi ki...

pınar hamilemisinnn ?

Justin Biebery dedi ki...

Pınar, hamilesin sanıyorum. Gözünüz aydınnnn...
Fatma.

LaMa dedi ki...

Tam ben de buyuk bir gizlilikle "hamile misin yoksa!" diye sormak icin yorumlara tikladim.Hatta istersen bu yorumu yayinlama diyecektim :P

Bir de tip okumak konusunda benim de icimde ukte vardir ama kazanmak degil de okumakti benim hep gozumu korkutan, hala da oyledir...
sevgiler

Adsız dedi ki...

evet yukardaki tahminlere ben de katılıyorum..ama bu kadar tahminden sonra açıklarsın artık..hem yemek tariflerine bile bakamadığına göre..neyse canım seni özgür bırakalım,oyuna yazdıgın yazı çok hoş ve samimi olmuş,sevgili zerrin de beni davet etmiş,ben de yazıyı yeni bitirdim,dolaşırken senin yazına rastladım,selamlar,canım..

umran dedi ki...

pinarcim ,
seni tanimis olduk yazinla.
bende sir deyince bebek geldi aklima.eger oyleyse hayirli olsun canim.
arizonadan selamlar

Pınarın Kulubesi dedi ki...

Galiba ben fazla ipucu verdim yada sizler çok cinsiniz:)
Bence ikinci seçenek:)
Merakınızı gidermek şart oldu artık. Sayfamın en altında gerekli detayı gösteren bir çizelge mevcut:)
Daha yolun çok başındayız bezelye tanemle:))
Ama sizlerin duaları ve desteği ile büyüyeceğiz:)
Düzel dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim.
Karmakarışık duygular bunlar:)
sevgiler

Pınarın Kulubesi dedi ki...

Merhaba Lama
tıp eğitimi cesaret isteyen bir iş. Uzman olmayıda düşünürsen bir 10 yılını gözden çıkarman demek.. Gerçi 10 yılı gözden çıkarmış olsa idik zamanında, şu an bir uzman doktor olmuştuk heralde:) Muhtemelen bu blog sayfalarını hazırlayacak vakit de olmazdı. Muayanehane ve hastane arası koşturmacalarda geçerdi ömrümüz... Ama yine de çok saygın bir meslek gözümde.. Maddi çıkarlardan uzak yapılsa çok daha güzel yerlere gelebilecek bir meslek..
sevgiler

Punto dedi ki...

OOOOO...Desenize bir torunumuz daha geliyor. Analı, babalı, neneli, dedeli büyüsün inşallah.

Berceste dedi ki...

Ben sen aciklama yapmadan ses etmedimdi ama gizlice haberi duymayi da isterdim dogrusu :P Hayirli ugurlu olsun bezelyecik, anne, babasina saglikla umutla gulumsesin :)

Adsız dedi ki...

merhabalar,
tebrik ederim, allah hayirli ve ugurlu eder insallah...darisi benim ve isteyenlerin basina...
sevgi ve saygilarimla

Adsız dedi ki...

Pınar,çok sevindim canım,Allah(c.c) hayırlı etsin,sağlık ile tamamına erdirsin dilerim.
Çok güzel duygular heyecanlar bunlar :) eskileri anımsadım sayende :)

Selam ve sevgilerimle

Hesna dedi ki...

Pınarcığım Merhaba
Herkes gibi bende bebek haberine çok sevindim. Şimdiden hayırlı olsun tebrik ediyorum. Güzel ama zorlu sürenin başlangıcındasın şu anda. Sana kolaylıklar diliyorum.

Kendini tanıtma teklifimi kabul ettiğin için teşekkürler. Seni daha çok sevdim bu sayede.
Hoşçakal

Hesna

Adsız dedi ki...

Hayırlı olsun pınar...Allah analı babalı büyütsün vatanına hayırlı evlat olsun İnşaAllah...

esma

Gazoz Agaci dedi ki...

ayy canımm süper bir haber buuu..
çok heyecanlıı :)

nilay dedi ki...

Pınar'cım ;
tam seni mimleyecektim ki sayfana bir bakiiim dedim ,daha önce mimlenmiş olabilir mi diye...birde baktım kiiii sen beni mimlemişsin :))
arkadaşım ,tebriiik ederim :) sağ salim ve kusursuz bir şekilde kollarına alırsın inşallah...Yanlış hesaplamadıysam eylülde gelicek bebiş :) Başında gelirse başak ,22 sinden sonra gelirse terazi olacak...süperrr :)

sevgiler

Pinar dedi ki...

Pinar'cim, cok sevindim. Umarim hamileligin cok kolay gecer, dunya tatlisi bebegine kavusursun. Allah anali babali buyutsun, hayirli bir evlat yapsin.

Pınarın Kulubesi dedi ki...

Merhaba Punto Amca,
evet sadece analı babalı değil neneli dedeli de büyüsün istiyorum. Bu dilek için çok teşekkür ederim. Ben dede sevgisini yaşayamadım hiç, şu an ne babanne nede anneanem var:(( Son torun olmaktan kaynaklanıyor bu...

Merhaba Berceste
3 aydan önce söylemeyi düşünmüyordum ama yalan söyleyememe gibi bir sorunum var. Herkes bir anda aynı yorumu yapınca epey bir düşündükten sonra paylaşmaya karar verdim. Zaman çabuk geçer umarım:) Bezelye tanem ceviz olur :)
Merhaba Ayşen,
darısı senin ve isteyenlerin başına inşallah:)
Merhaba Serinmavi
daha çok hatırlatacağım eskileri inşallah. Nasıl birşeydi hamilelik senin için, duygularını anlatabilir misin?
sevgiler

Pınarın Kulubesi dedi ki...

Merhaba Hesna
bende mimlemene çok sevindim:) Sen yorum göndermeden sayfanı okuyup süprizi görmüştüm zaten:) Çok güzeldi. Teşekkür ederim.
Zorlu bir süreçmi:(( Umarım kolay bir süreç olur..
sevgiler

Pınarın Kulubesi dedi ki...

Merhaba Gazoz Ağacı, Esma
güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
sevgiler

Pınarın Kulubesi dedi ki...

Merhaba Nilay:)
senin yorumlarını çok seviyorum, o yüzden daha çok kendini anlatmanı, seni daha yakından tanımayı istedim:) Dilegim gerçekleşti.. Ama süpriz olsun, göresin istedim bende:) Her gün sayfana girip bakmayı da ihmal etmedim acaba farkedip cevap yazdı mı diye:)

Evet doğru hesaplamışsın:) Başak ya da Terazi olacak. Bende özellikle denk getirdim desem yalan olmaz:) Eşim başak burcu ve arkadaşlarımdan Terazi çok. Bende yengeç burcuyum,
bakalım nasıl anlaşıcaz ufaklıkla:)
sevgiler
Merhaba Pınar
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim:)
sevgiler

Behiye dedi ki...

Pınarcığım ben de yengeç burcuyum, ailenin tekne kazıntısıyım,bazı özelliklerimiz benziyor. Asıl yorum yazma nedenim ise seni tebrik etmek istemem. İnşallah rahat,sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirir ve bebişine kavuşursun:)Sevgilerimle.

Pınarın Kulubesi dedi ki...

Merhaba Behiye
:) ne güzel ortak noktalarımız,
tebrik için de çok teşekkür ederim. Tekne kazıntısı olmanın ne demek olduğunu bildiğim için çocuğumun genç anne babaya sahip olmasını istedim.
sevgilerimle

kalimeero dedi ki...

aaa ben gideli neler olmus, aile buyumus, ortalik senlenmis..:)) tebrikler Pinar'cigim, Allah tamamina erdirir, hayirlisiyla kucagina alacagin gunleri de gosterir insallah. senin adina ben kocaman sevindim buralarda:) guzel haberlerinin devami gelir insh..

Pınarın Kulubesi dedi ki...

Merhaba Kalimero:)
ortalık şenlenecek daha:), teşekkür ederim, duaların için çok sağol.
Güzel haberlerin devamı gelir inşallah.
sevgiler

Adsız dedi ki...

Hamile olanları duyduğumda ya da hamileleri görünce çok mutlu oluyorum, Allah dileyen herkese bu mutluluğu yaşatır inşallah, umarım sağlıklı, sıhhatli, hayırlı bir evlat sahibi olursunuz, Allah analı baalı büyütsün... inanın bu habere çok sevindim... zor ama inanılmaz keyifli bir sürece girdiniz, kucağınıza aldığınız o saniye varya bir ömre bedel...

pecete dedi ki...

bir mucizeye tanıklık etmek nasıl bir duygu?? çok sevindim. zorlukları olacak ama onu görmek herşeye değer...aşkların en büyüğü gelecek...yaşasın... fazla heyecan yok, olur mu??

Pınarın Kulubesi dedi ki...

Merhaba E.G.S.
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Çok karmaşık bir süreç ve günler aylar geçmek bilmiyor:) Bir ömre bedel anı sabırsızlıkla bekliyorum:)

Merhaba Peçete,
gerçekten bir mucize ve ben buna en yakın tanıklık eden kişiyim. Çünkü mucizeyi içimde taşıyorum. Çok tuhaf bir duygu:)
Fazla heyecan yok ok:)
Kocaman 7,5 ay var önümde nasıl geçecek bilmiyorum.
sevgiler