6 Temmuz 2007

HAYALLERİM...

Bu aralar mutfağa girip deli gibi yeni tarifler uygulamak, mutfağımda ki tüm malzemeleri tüketircesine üretmek ve pişirmek istiyorum. Ama bu kadar şeyi kim yiyecek Pınar deyip hayalimden uyanıyorum:(

Sonra tekrar hayal kuruyorum, oğlum büyümüş annesinden mama istiyor.
-Anne bana meyveli turta yapsana, sen çok güzel yapıyosun:)
-Anne ben fırın sütlaç istiyorum. Babam gibi çok seviyorum, bol fındık olsun üstünde. Dışarda yememize izin vermiyorsun bari sen yap n'olur:) (Bu sözleri babası söylettiriyordur arkadan:))
-Off anne bu pizza harika olmuş, ay çok sıcak, dilimi yaktım:)
-Anne beslenme çantam için ne yapacaksın bu haftasonu...

-Anne hazır kekler nasıl oluyor acaba, hiç yemediğim için bilmiyorum. Seninkiler kadar güzel oluyor mudur:)

Bu diyaloglar sürüp gidiyor... Ben mutlu hamarat anne durumundayım. Yaptıklarım tüketiliyor. Pasta, kek, kurabiye yapmak için özel günleri, ya da gelecek misafirleri beklemem gerekmiyor.

Herkesin hayalleri farklı farklı, benim hayalim bu kadar sade işte... Mutlu olmak için çok şey gerekmiyormuş...

***Fotoğraflar internetten alıntıdır.

18 yorum:

Selen dedi ki...

Canım bu mütevazi isteklerin elbetteki gerçekleşecek. Yeter ki sağlıklı, mutlu olun. Oğluşuna ne güzel mamalar yapacaksın o da bayılarak yiyecek hepsini. İnsanlar kurdukları hayaller sayesinde mutlu oluyor. Senin ki gibi sade ve masum olanların gerçek olmamasına imkan yok. Hayallerinin peşinden hep kovala...
Sevgiler

Bocuruk dedi ki...

Ya Pınarcım ne güzel hayaller. Harika bir anne olacaksın sen:)

Adsız dedi ki...

Ne güzel hayaller Pınarcığım inşallah gerçekleşecek hepsi bebeğini kucağına aldıktan sonra hızla büyüyüp nefis keklerinden isteyecektir çok hamarat bir anne olcaksın eminim..
Sevgiler

Pınarın Kulubesi dedi ki...

İnşallah Seda,
hayalini kurarken bile yüzüme kocaman bir gülümseme yayılıyor ister istemez. İnan o kadar çok merak ediyorum ki nasıl bir anne olacağımı. Birlikte büyüyeceğiz:)
sevgiler

Ferhanca dedi ki...

Pınar cım inşallah Allah tamamına ersdirsin..
çok güzel hayaller ama çok yakında olucak ...

Selcen Şenocak dedi ki...

Sevgili Pınar; bebekler doğduktan sonra nasıl vakit geçiyor analamadan büyüyorlar ve emin ol istekleri hiççç :)bitmiyor. Güzel hayallerine ve bebişine sağlıkla kavuşman dileğiyle iyi hafta sonları canım sevgiler...

Pia dedi ki...

selam pınar
ben de hep birlikte hafta sonu kahvaltıları hayal ediyorum, bi de sabahları bize gulurek mutlu uyandıgını...
Allah hepimize hayallerimizi yasatsın insallah

sevgiler

Adsız dedi ki...

telif hakkı istiyorum!!! bu hayaller çalıntı..bunlar benim hayyallerim:):)
sevgili pınar(abla mı demeliyim acaba ben 19 yaşımdayım) aynen senin gibi bir yengeç burcu olarak bu kurduğun hayallerin tıpkısının aynısını ben de her an kuruyorum:)tabi benim için evlilik ve çocuk gerçekleşmesi henüz çok uzak hayaller önce üniversitem bi bitsin dimi:) ben nefis mamaları yapıp yapıp aileme ve komşulara yedirerek tatmin ediyorum şimdilik kendimi:)inan hayallerini okurken ''biz yengeçler hep aynıyız'' demekten alamadım kendimi:)
umarım bebeğin sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir ve hazır keklerin tadına bakma gereği duymadan senin keklerini yemekten büyük zevk alarak büyür:)
tüm tarifler için teşekkürler...

ayseyaman dedi ki...

Hoşgeldin Pınar,
Malatya havası aldın, geldin! Ne güzel değişiklikler her zaman güzeldir. :)
Hayaller de güzeldir, minik hayaller büyük hayaller. Biri biter diğeri başlar. Yoksa hayat nasıl geçer. :)

Adsız dedi ki...

Sevgili Pınar blogunu yemek tarifi araştırırken keşfettim. Sonra seni o kadar çok sevdim ki tüm arşivini okudum. Hergün günlük gazetelerimi okurken şöyle bir açıp bakıyorum Pınar bugün neler yapmış diye. Allah çol çocuğunla, kocacığınla, dostlarınla, kitaplarınla ve güzel sofralarda nefis yemeklerinle (iyi bir ahçı olduğun konusunda hiç şüphe yok) seni hep bahtiyar kılsın. Zaten mutluluk ta bundan başka birşey değil.
Sevgiler...

Pratik Anne dedi ki...

Ne guzel hayaller. Ve inan goz acip kapayincaya kadar gelecek o gunler. Bizimki henuz ozel istekte bulunmuyor ama her gun her ogun baska yemek istiyor haspam. Iki gun ustuste ayni seyleri yiyince sikiliyor besbelli. Ondan sen yine tedariklisin.
Bu vesile ile tebrik eder, saglikli ve mutlu bir hamilelik dilerim.

Adsız dedi ki...

anladığım kadarıyla küçük şeylerle mutlu olmayı ve çevresindekileri mutlu etmeyi bilen birisiniz. umarım tüm hayalleriniz gerçek olur...

sevgiler

selin
http://selince.selinozgur.com

Adsız dedi ki...

Pınarcım,
Sende cok iyi biliyorsun ki benim biyoljik saat de bir kac aydır sürekli bunları sokuyor aklıma. Ne kadar tatlı hayaller bunlar, yok yok çalışmalara başlıyorum ben, acilen benimde bunları gerçekçi hayaller haline getirmem lazım :))

Pınarın Kulubesi dedi ki...

Merhaba Almula
istekleri hiç bitmiyor evet, çevremde ki çocuklardan görüyorum ama benden istediği tatlı pasta türü şeyler beni çok mutlu edecek:)
sevgiler
Merhaba Pia
bizim de hayalimiz sabah uyandığında ortamıza alıp onunla oynamak:) İnşallah gerçek olur dileklerimiz
sevgiler
Merhaba Güzin:)
hayallerimi önce ben yayınladım, patenti bana aittir:) Seninle ikimiz tipik yengeç hanımıyız sanırım. Yapıp sevdiklerine yedirme hevesi fazlasıyla gelişmiş bizlerde:)
sevgiler

Pınarın Kulubesi dedi ki...

Merhaba Ayşe
Malatya Havasını alıp bir enerjiyle döndük. Mutfağa girip kendini kaybetme durumu bende tatilden sonra görülen bir sendromdur. Sanırım evimi ve mutfağımı özlemekten kaynaklanıyor:)
sevgiler

Merhaba Anonim
ismini belirtmemişsin, beni o kadar çok mutlu ettin ki, güzel içten yorumun için çok teşekkür ederim:)Duların için de çok sağol
sevgilerimle

Merhaba Pratik Anne
eyvah her gün başka yemek istiyor demek. Çok zor bir iş ya bu. Allah kolaylık versin, o zaman senden öğreneceğim çok şey var. Siteni ziyaret ediyorum
sevgiler

Pınarın Kulubesi dedi ki...

Merhaba Selin
Ortaokuldayken öğretmenim beni böyle değerlendirmişti bir başka öğretmen büyüğüme,"Pınar küçük şeylerle mutlu olmayı bilen bir çocuk" diye. Bu özelliğimi seviyorum, bazen kaybeder gibi olup mutsuzluğun tuzağına düşüyorum. Oysa ki mutluluk küçük şeylerde gizli...

Merhaba Müge,
senin biyolojik saatini çalıştırıyorsa hayallerimi sık sık yazayım ben buraya:) Kardeş istiyoruz kardeşşşş:)
sevgiler

Gazoz Agaci dedi ki...

canıımm..
demek oğlun olucak. ben biraz geç öğrendim sanırım :)
ne zaman doğum inşallah?

Pınarın Kulubesi dedi ki...

Merhaba Gazoz Ağacı
evet pipili bir bebeğimiz olacak:)
Eylül sonu ekim başı gibi doğum kısmetse:)
Ramazan bayramına yeni doğmuş bebekle gireceğiz inşallah, evimizin şekeri gelmiş olacak:)