14 Nisan 2011

BAHARI ORMAN'DA KARŞILAMAK...

IMG_2891

Pazar günü olur, Orman’a gidişin mutluluğu vardır… Kahvaltılıklar alınır, akşamdan yapılan börek alınır. Çok erken kalkılmasına rağmen oyalanılır evde… Çıkma vakti gelir, Bahçeköy’den Taddoy’dan ekşi mayalı ekmek ve simitler alınır. Orman'a varılır. Park edecek yer bile bulmak zordur artık ama Oğuş ailesi pek güzel bir masa ve yer seçmişlerdir. Hemen o yöne dönülür aynı sakinlikte yer bulunur. Kalabalık bir masa beklerken Oğuş ailesi sessiz sakin kahvaltılarını etmektedirler… Derken bir aile daha gelir. Kahvaltı edilir sadesinden güzelinden. Sonra haydi deyip yola koyulur. Derken benim arabaya geri dönmem gerekir. Yol uzundur, gereksiz eşyalar geride bırakılmalıdır. Geri dönüp tekrar grubu yakalamak istediğimde ise ortada grup filan yoktur. Hayda ne olacak şimdi denilir. İlerlenir yol boyunca hızla, oradan geçenlere sorulur, hayır çocuklu aileler hiç görülmemiştir. Yine de devam edilir ta ki yol artık balçık ve su halini alıp içinden zıplayan kurbağalar görülene kadar. Anlaşılır ki bu yoldan gidilmemiştir. Geri dönüp başka bir yol aramaya geçilmişken kaybolmuş babamızla ve Can ile karşılaşılır:)Mutlu olunup keyiflenildiği andır. Ne kadar güzel bir hava olduğundan, ne güzel bir yürüyüş olduğundan bahsedilir. Hep gelelimdir.

IMG_2974

Biraz daha ilerleyince çok geçmeden grubumuzla karşılaşılır. Mutluluk daha da artmıştır. Bir 3 saat dura kalka yürünülmüştür. Gezi bittiğinde tadı damağımızda kalmıştır. Erin ve Erin’in bisikleti sayesinde Can’ın en çok yürüdüğü ve hatta çokça bisiklete yetişeceğim diye koştuğu gezi olmuştur:) Orman’ın verdiği enerji bambaşkadır, o enerjiyle önce markete sonra eve gelinir, mutfağa girip akşam misafirlerimiz için hazırlanılır bir de üstüne.

IMG_2964

Bu bahar Orman’ın yolunu bırakmamak hep o havayı solumak enerjiyi almak dileğiyle… Bunu erkenden fark etmemize vesile olduğun için sonsuz Teşekkürler Ayça… Çoluk çocuk kamp yapmanın güzelliğini de fark etmek de dileğimiz:) Yediğim en lezzetli keklerden biriydi Ayça'nın keki, orman içerisinde oturup kopara kopara pay edilerek yenilmesinin kattığı bir lezzet vardı muhakkak...

IMG_2937

Ayça'nın yazısı da burada

2011-03-28

6 yorum:

bir güzel çift dedi ki...

fotoğraflar süper...ne hoş bi sayfa burası...sevgiler...

annesiningülü dedi ki...

Ayça Hanım'ın sayfasında görmüştüm şimdi bakınca yine imrendim ya :)) çok güzelmiş.

Berceste dedi ki...

Fotograflar muhtesem!

Sen kocaman bir cilgin! Hamile hamile, coluk cocuk! Masallah size ne diyeyim baska... Aaaa bir de genclik, ah genclik :)

ÇokBilmiş dedi ki...

Hakikaten Pınar ya, bu ne enerji böyle hamile halinle? Biz o gün Belgrad'da yedik akşam yemeğini; eve gidip misafirler için yemek hazırlamam mümkün olmazdı sanırım :)

Özlem dedi ki...

Pınar hanım merhaba sizi sessiz takip edenlerdenim, sizi hamile görünce çok şaşırdım sürpriz oldu, şimdiden hayırlı olsun..

Özge

Pınarın Kulubesi dedi ki...

Bir güzel çift
güzel yorum için çok teşekkürler :)

Merhaba Bahar
tekrarınd buluşmak tanışmak dileğiyle bir sonraki etkinlikte..

Berceste
ne iyi geldi o yürüyüş orman, sadece bana değil koca kişisine de iyi geldi. Fotoğraf çekti bol bol:) Hepsi ona ait...

Pınar şimdi tanıdım seni:)
o gün evet o enerjiyle evde de hazırlığa giriştim ancak bu ve bundan sonraki aylar pek yapabilecek gibi değilim artık:)


Merhaba Özlem:)
Bir türlü yazamadım bu durumu:)
Son vakitlerdeki gezmelerimizin artışının sebebidir kendisi:)
Temmuz başı itibariyle muhtemelen bu dosya bir süre kapanacak:)
Sevgilerimle