18 Kasım 2011

CARTE DOOR YENİ TATLI SERİSİ

Reklam olarak algılanmasın ama buraya da yazmadan edemedim. Biri sizi sürprizleriyle hiç ummadığınız vakitlerde çok ama çok mutlu ediyorsa bir teşekkür edersiniz. İşte bu yazı bir teşekkür yazısıdır.

Sevgili Carte Door,
Son sürpizin ile mest olduk ailecek. İlk önce çikolatalı sufleyi denedik. Eşim dedi ki bir restoranda bir sufle ancak bu sufle kadar güzel olabilir. Daha da güzeli olamaz, yemedim şimdiye kadar.
Hakikaten öyle...
kekler_cikolatalikek
Sonra sırayı creme brule aldı... Bu kadar mı gönlün zengin, crem brulenin üzeri karamel ile doldu taştı, lezzeti kendini aştı... Bir paketin içerisinden çıkan iki ölçü de aynı gün yapıldı ve takip eden iki gün içinde tüketildi gitti aynı memnuniyetle...
gununtatlisi_cremebrulee
Sırada Fondan ve Can'ın en başından beri anne bundan yap dediği Macaronlar var. moderntarifler_fondanmoderntarifler_macaron
Belki torpili bu kez kendime yapıp Limonlu Keki yaparım...
kekler_limonlukek
Pudinglerimiz ise bekliyor sırasını...

Gönülden teşekkürler sana ve seni yaratan bizlere tanıtan ekibe...

İyi ki varsınız...

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba,

Sizlere maille ulaşmak istedik ancak açıkta bir mail ya da iletişim adresinizi göremedik.Sitenizi izledik ve çok beğendik. İçeriklerinizi www.biaile.com adlı
sitemizde de kaynak belirterek yayınlamamız mümkün müdür?

Bunun dışında birebir ortak çalışmalar yapmak isteriz. Bazı web
siteleriyle yaptığımız iş birliklerinde karşılıklı banner ve
içerik değişimi yaparak her iki tarafın da hedef kitlesini
arttırıyoruz. Böyle bir çalışmaya sıcak bakarsanız, dönüşünüzü bekliyoruz.

Ayrıca portalımızda sizlerin uzmanlık alanı olan konularda yazabilmeniz
için bir köşe de açabiliriz.



İyi Çalışmalar Dileriz,

BiAile.com web teknolojileri

Bir Dilim Düş dedi ki...

Güle güle kullan canım hepinize de afiyet olsunn!!!

Sevgiler,
Evren

Berceste dedi ki...

Pinar pek hos, pek guzel de iceriklerine baktin mi bu urunlerin? Icinde glikoz surubu, modifiye misir nisastasi, E bilmemkaclardan var mi? Bunlari gonul rahatligi ile yiyip, gonul rahatligi ile okuyanlara tavsiye edebilir misin?

Sevgiyle...

Pınarın Kulubesi dedi ki...

Merhaba Biaile ekibi,
Şu an pek vakit ayıramıyorum. Daha önce yazdığım yerlere de yazamıyorum bu sebepten artık. Teklifiniz için teşekkürler yine de, başarılar diliyorum.

Evren
çok teşekkürler

Berceste
evet içerisinde modifiye mısır nişastası var, yediğimiz baklavada ve birçok gıdada olduğu gibi. İçtiğimiz kola da glikoz şurubu var ya da. Önemli olan çok sık ve fazla tüketmemek. Ben kesintiyi kola gibi içecekleri tüketmeyerek yapmaya çalışıyorum.

Sevgiler

Berceste dedi ki...

Yok Pinar'im, inanma o az tuketimdir bilmemnedir davasina... Onlar ureticilerin kandirmacasi! Senin kendi kendini kandirmacan. Sen simdi o cok begendigin bilmemhangi tatlidan, pisirdigin kadarini tuketeceksin. Begenince haftada bir iki yapacaksin. Misafir gelecek, kivam tutturma sorunu yasamayayim diyeceksin, ondan yapacaksin. O az yeme haddini coktaaan asmis olacaksin. Cocuk sutlu tatli yesin, kolay olsun diyecek bir baska sahis, o da yapacak ya da gittigin yerde sana ikram edecek, ayip olmasin diyeceksin, yiyeceksin. O zaman alinan miktar ne olacak? Bir dilim baklava yiyince 1 aylik zararli madde istihap haddin doluyorsa ne olacak? Kandirmaca bunlar. Keske Dr Yavuz Dizdar, kalp doktoru Bingul bey ile GDO sever bir ogretim uyesi vardi, unuttum adini onlarin tartismasini seyretme sansin olsaydi. Kac cocuk erken yasta karaciger iflasi yasiyor bir duysaydin! Seker hastaliginin yasi kaca inmis bir duysaydin. Biz gene kosesinden bucagindan iyi gidalari gorduk. Ama bizden sonrakilerin sansi sadece bizleriz. Senin gibi guzel yemek yapabilen birisinin bu sahte tadlara guvenmemesi, daha guzelini yapabiliyor olmasi gerekli ki ben daha guzelini yapacagindan EMINIM! Yeter ki iste ve kolaya kacma :)
Hele hele reklamini hic yapma :(((
Sevgiyle...

Carte d'Or dedi ki...

Merhaba Pınar Hanım,
Tatlı karışımlarımızı beğenmenize çok sevindik. Ürünlerimiz hakkındaki beğeni ve yönlendirmeleriniz bizim için çok kıymetli.
En kısa zamanda yeni ürünlerimizle de mutfağınızdaki yerimizi almak dileğiyle,
Sevgiler,
Carte d’Or
www.dondurmaliblog.com

Pınarın Kulubesi dedi ki...

Berceste paketlerin icerigini okuduğumda zararlı bir maddeye rastlamadım. Modifiye nisasta yok. Ornegin fondanin İçindekiler soyle: granul bitter çikolata tozu, seker, buğday unu, kakao tozu, antioksidan(sodyum fosfatlar), kabartici.

Pınarın Kulubesi dedi ki...

Carte door Cok teşekkürler, bugün sırada limonlu kek var. kahve yanında bu keyfi yasayacağız.