9 Mart 2008

DÜNDEN BUGÜNE

Fotoğraflardaki pazar sabahı kahvaltı sofrası ve elmalı tatlımız 1 yıl önce yine bu vakitler yine bu masada kurulan kahvaltı sofrası ile tanıştığımız bu güzel insan ve eşi içindi. Yine bizi kırmayıp geldiler evimize. Az kalsın Can muhalefet ediyordu bu buluşmaya ama neyse ki sabahki durumu iyiydi ve hadi birlikteyiz bu kahvaltıda dedik.
Punto Amcayı birçok konuda takdir ediyorum, ama takdir ettiğim bir konu var ki eminim benim kadar sizin de aklınız almayacak bu işe...
Punto Amca meyve haricinde yapay şeker içeren hiç bir tatlı ürünü yemiyor. Ne şeker hastası ne de kilo sorunu var ama yıllar önce böyle bir karar almış ve bu kararından bir daha da dönmemiş. Bence hepimize örnek olacak bir tavır bu. Bu zevkten kendimizi alıkoyabilir miyiz? Ne dersiniz? Daha sağlıklı bir yaşam sürmek istiyorum diyen herkesin uygulaması gereken bir alışkanlık...

Not: Fotoğraflardan ve yazımdan da anlaşıldığı üzere Can daha iyi. Geçmiş olsun ve iyi dileklerini bırakan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.

12 yorum:

Adsız dedi ki...

Pinar'cim cok sevindim Can'nin daha iyi olmasina insallah biran once butunuyle iylesir. Meyveli tatlilarla pek aram olmasada bu cok guzel gorunuyor. Tarifi sitede var mi? Bende sutlu tatlilarla idare ediyrum ama bazen guzel bir dilim cikolatali pastayada hayir diyemiyorum. Tekrar Can'a cok gecmis olsun canim. Bebisini op benim icin
ZeynepI(abd)

Punto dedi ki...

Teşekkür ederim güzel sözlerin için Sevgili Pınar. Biz de Can ile daha da mutlu olan bir aile ile bir kaç saatte de olsa birlikte olmaktan mutlu olduk. İçinde sevgi olan birlikteliklerden kim mutlu olmaz ki.

Adsız dedi ki...

Selam Pinar
Gecmis olsun Can'imiza. Insallah hastaliklar hep uzak durur onun minik bedeninden.
Türkiyedeki doktorlar ve hastanelerle yazdiklarinda cok haklisin.
Burada cok zor durumda kalmadikca bebeklere ve cocuklara ilac vermiyorlar. ateslense bile ilik dus yaptirin ilaca ihtiyac yok diyorlar. Bebeklerin vicudu bu sekilde güclenece, hastaliklarla savasmayi ögrenecek diyorlar. Siddetli hastalik gecirmedikce antibiotik vermiyorlar. Vatanimizda anitbiotik istersek seker alir gibi kendimiz alabiliyoruz eczanelerden.

Sen masallah cok bilincli bir annesin. Hastaliklar, dertler sizlerden uzak olsun.

Can'in o tombik yanaklarinda öpüyorum.

Sevgiler
Dilara

pinarbk dedi ki...

Can'ın daha iyi olmasına sevindim. Sevdiğim insanlarla kahvaltı sofrasında buluşmayı ben de çok severim. Senin sofran da ışıl ışıl harika görünüyor.

Berceste dedi ki...

Nice böyle güzel sofralara, nice güzel dostluklara, sağlıkla diyorum... Can böcüğüne nazarımız mı değiyor da böyle oluyor diye de çekiniyorum :( Zira benim siteye bile Can bebek aratarak gelenler çok oluyor!

Anne ve Bebisi dedi ki...

Cok gecmis olsun!

Benim kayinpederim de agzina tatli koymaz. Kesinlikle ornek almak lazim da, ben bir tatli koligim:)) Psikolojim bozulur tatlidan ayri kalirsam:))

3-4 cocuk olayi ise upuzun bir post konusu:)))

Testisi iner umarim en kisa zamanda. Ameliyata gerek kalmasin da..

Ilk disiniz de hayirli olsuuun:)) Gerisi de cabucak gelsin:))

Ayça dedi ki...

Canım sözü hiç bu kadar anlamlı olmamıştı :) Eminim sende Can a söylerken büyük keyif alıyorsundur. Yazamadım ama aklım hep sizdeydi. İyi olmanıza çok sevindim çok mutlu oldum. İnşallah Canın hiç bir sağlık sorunu olmaz hepsi tez zamanda gelir geçer. O Öyle güzel ki her şeyin en güzelini hakediyor.Bakarken oğluma bakıyorum sanki. Ne de olsa aynı gün doğdular:) Canım, Pınarım dualarımızda bile hep yanımızdasınız unutma olur mu? gülen yüzünüz hiç solmasın

Adsız dedi ki...

Pinar,

Can'in iyi olmasina cok sevindik. Bebek buyutmenin kacinilmaz imtihanlari bunlar; ama Rabbim hicbirimize kaldiramayacagimiz imtihanlar vermeyecektir diye inaniyor ve huzur buluyoruz.

Sevgiler,
Ayse Sule

Adsız dedi ki...

ancak yazabiliyorum. affedersin... tontis-yanaga cok cok gecmis olsun! ona iyi bak annesi! sofran harika görünüyor! bir gün bende isterim... :-) ama ondan daha cok istedigim birsey var su an. o'da: ben candan videolar istiyorum!!!lütfen... sevim

Pınarın Kulubesi dedi ki...

Merhaba Zeynep
elmalı tatlı, hafif ve sade oluşundan dolayı benim çok sevdiğim bir tatlı. Elmayı tatlılara çok yakıştırıyorum ayrıca, tarifi yayınlarım yakında.
Sevgiler

Akın Amca
sizleri tanımaktan çok mutluyuz ailecek. Oya Teyze'nin elmalı tatlı tariflerini de paylaşmayı düşünüyorum siteden, önce bir deneyeyim:)
sevgiler

Dilara çok karşıyım ben de antibiyotik kullanılmasına, yeni doktorumuzda bizimle aynı fikirde, gerekmedikçe vermiyor. Ama özel hastanelerin yüksek fiyatları cep yakıyor. Devlet Hastanelerinde beklediğiniz ilgi ve özeni göremiyorsun. İki arada bir derede kaldık

Pınarın Kulubesi dedi ki...

Adaşım ben de çok seviyorum hem kahvaltı sofrasına davet edilmeyi hep davet etmeyi.
sevgiler

Berceste
valla bilmiyorum, ne zaman yayınlasam resimlerini ardından hasta oluyor garibim:)

Anne ve Bebişi
umarım ameliyata kalmadan testisi yerine iner. Geri kalan dişlerini kolayca çıkarır inşallah, geceleri sık sık uyanır oldu. Ne istediğini anlamıyorum bazen, dişinden heralde diyorum.

Pınarın Kulubesi dedi ki...

Ayça
iyi dileklerin ve duaların için çok teşekkürler, Can çok çabuk iyileşti. Hep gribi hem ishali hem pişiği anında düzeldi. Ben de Tonguç'a bakarken kendi oğluma bakıyormuş gibi hissediyorum. Bu duygumuz ortak demek ki:)

Ayşe Şule
evet ağır imtihanlar olmasın yeter ki. En kötü imtihan bu olsun.

Sevim istediğin videolar adresine gönderilmiştir:)