14 Haziran 2007

BLOG ARKADAŞLIKLARI

Blog dünyasına girerken, hiç bu dünyadan arkadaş edineceğim aklıma gelmezdi... Önce Dilek ile tanıştık. Yüzyüze görüşme imkanı olmasa da çok şey yazdık, konuştuk. Tatil için Türkiye'ye geldi, buluştuk. Sanki bir kez değilde çok defa buluşmuşuz gibi geliyor bana:)
Sonra, Dilek'in vesilesiyle Punto Amca ile tanıştık. Punto Amca'da benim gibi blog dünyasına Dilek'in teşvikiyle başlamıştı. Punto Amcalar bize kahvaltıya geldi, biz onlara kahvaltıya gittik ve en son bu pazar yine buluştuk Punto Amcalarla. Bu sefer çocukları, gelinleri, kız kardeşi ve hatta torunu Mete ile de tanıştık.
İşte şirin Mete... Ağzıyla topu havada tutmayı başardığı anı eşim yakalamış. Dişleri fena halde kaşınıyor anlaşılan:)

Güzel bir yaz sofrası hazırladı eşi bizim için... Erikler masa da çok güzel duruyor. Punto Amca ve eşinin yanındayken o kadar rahat hissediliyor ki, sakinlik ve huzur yayılıyor. Mete geldikten sonra ise bu ortam birden değişiverdi:) Mete yeni yürümeye başlamış, yürümüyor koşuyor adeta... Tabi peşinden de koşturuyor, düştü düşecek, kafasını çarptı çarpacak korkusuyla. Şimdiden düşündürmeye başladı beni bu durum:) Rahat günlerin bitmesine 3 ay kaldı:) Şu an bebeğim benimle heryere geliyor, mama hazırlaması, ağlama derdi yok. Altını değiştirme sorununu da unutmayalım:)

Gelelim etamin resminde ki iki kıza... Bu kızlardan biri benim diğeri de Sevgili Müge... Herşey Müge'den bir mail gelmesi ile başladı, buluşma tekliflerini hep ben yaparken, buluşmak için bana teklif gelmesi beni çok sevindirdi. Haftasonunu bile bekleyemedim ve dün 5 çayına buluştuk:) Müge'nin güzelim keki ve benim mini cheesecake denemelerim ile çayları yudumladık. Müge bıcır bıcır, enerji dolu, çok içten, paylaşımcı ve dobra biri. İyi ki yüzyüze tanıştım dediğim 3 blog arkadaşımdan biri.

Dileğim bu değerli arkadaşlıkların güçlenerek devam etmesi zamanla... Ve yenilerinin eklenmesi belki de...

Aklıma Alpay'ın Eylül şarkısı geliyor, Sanem'i düşünüyorum aynı zamanda.... Beni etamin işlemeye teşvik eden ve gördüğünüz etaminin ortaya çıkmasını sağlayan kişi. O olmasaydı etamin benim için bir heves olup kalacaktı, ve diğer heveslerim gibi gelip geçecekti. Onun sayesinde etamin benim hobim oldu.

Şarkımı söylüyorum Sanem...

Eylül'de gel hmmmm, Eylül' de gel, Eylül'de gel...

10 yorum:

Punto dedi ki...

Madem ki Sevgili pınar konuyu açtı, ben de bir iki satır yazayım. Şunu fark ettim günlüklerde; samimi olanlar, duygularını paylaşanlar hemen belli oluyor. Zaten günlükcüler paylaşımcı olmasalardı günlük yapmazlardı.
Benim de günlük sayesinde tanıştığım ve çok sevdiğim üç dostum oldu. Tijen, Pınar ve İpek Hanım.
Dilek'i saymıyorum; o benim çok sevdiğim bir arkadaşımın kızı ve benim de kızım.
Bu vesile ile Dilek'e bir kere daha teşekkür ediyorum, beni zorladığı için.
Tijen'e teşekkür ediyorum benim günlüğü duyurduğu için.
Pınar'a teşekkür ediyorum övgü dolu sözcükleri için.
İpek Hanım'a teşekkür ediyorum balkondan beni dinlemek kibarlığını gösterdiği çin.

Adsız dedi ki...

Pınarcım, tatlım.
Ne kadar güzel şeyler yazmışsın, utandırdın beni..
Bende seni tanıdıktan sonra, buluşma teklifi yapmakla ne kadar da doğru bir adım attığımı anladım. Seni tanıdığıma çok memnunum. Eminim sen, ben eşlerimiz ve bebislerimiz (bende henüz bir şey yok ama:) uzun yıllar sürecek çok tatlı bir dostluğa, kalabalık sofralara adım attık.
Bu arada bende ortaokulda iken, çok etamin işlerdim biliyormusun, dün sana söylemeyi unuttum. annem hala saklar. Aslında seninle birlikte bende tekrar başlasam ne iyi olur, bu ara havlu kenarlarında etamin çok hoşuma gidiyor.
İyiki tanıştık ARKADAŞIM...
Sevgiler..

Adsız dedi ki...

Sevgili Pınar,
Senin adına inan çok mutlu oldum.Blog yolu ile kurulan dostlukların kalıcı olduklarını düşünüyorum ben.Şimdi bu güzel kareleri görünce bende senin kadar mutlu oldum adeta.

Güzel dostlukların artması dileğiyle..Sevgiler.

Berceste dedi ki...

İyiki seni MSN space'deki kulağından tutup Blogger'a getirmişim ben de! Acı ısrarlarıma uzun süre direndin ama :) Esas seni tanımak büyük mutluluk Pınar... Enerjin, sohbetin, artık bundan sonra da herhalde bebişin ile :) Mete'yi de benden önce gördünüz :P Darısı Sanem ile tanışmaya diyeyim ben de!

Sanem dedi ki...

Ne diyeceğimi bilemeden, bir işlediğin etamine, bir Mete'ye, bir yazdıklarına bakıp duruyorum. Punto amca da demiş ya, duygularını paylaşanlar hemen belli oluyor diye, ben de senin ilk bana bıraktığın yorumla bu kanıya varmış, daha sonra da hiç yanılmadığımı anlamıştım ve hatta şimdi ise sabırsızlıkla Eylül'ü beklemekteyim ve sırf seni değil bebeği de göreceğim için ayrıca mutluyum, bir de diyorum Berceste de gelir mi hani, ne güzel olur.

Selen dedi ki...

Pınarcığım,
Buluşma anınızı ben de Müge'nin maili ile takip ettim :) Ne bıcır bıcır, ne tatlı biri olduğunu öğrendim. Müge sayesinde en kısa zamanda tanışacağımızı umuyorum. Punto amcaya, Berceste ve Sanem'e de katılıyorum. Müge'nin buluşma teklifinden beri vakit buldukça geliyorum bloguna ve yazılarından samimiyetini ben de hissettim. O gün gelebilmeyi çok isterdim ama malesef olmadı.
Eylül buluşmasında ben de varım desem... Sanem'i ve bebişi de görmek istesem... Ne dersin?

Selcen Şenocak dedi ki...

Pınar'cığım blogger arkadaşlıkları çok güzel bende İzmi'de olan arkadaşlarla buluştum. Güzel dostluklar kuruluyor hatta hiç yabancılık çekilmiyor sanki önceden tanıyormuş gibi oluyor insan:) Etaminin de çok güzel ellerine sağlık canım sevgilerimle...

Pınarın Kulubesi dedi ki...

Punto Amca,
esas ben teşekkür ederim. Bizim tanışmamıza vesile olduğu için de Dilek'e teşekkür borçluyum. Sizi tanımış olmak hayatımı zenginleştirdi desem doğru tanımlamayı yapmış olurum.
sevgiler
Müge seni tanıdığıma çok sevindim, çok vakit geçiremedik ama konuşman ve ses tonun kulaklarımda. Hep duymak istiyorum artık bu sesi, hem yakınlarımda olsun...
sevgiler

Merhaba Gül Hanım,
dostluklar bakımından size de özenmiyor değilim, maşallah diyorum, aile yakınlığınıza ve dostluklarınıza şahit oluyorum. Bu dostluklarımızın bir yerde kesişmesi ve aynı küme içinde yer almasını diliyorum:)
sevgiler

Pınarın Kulubesi dedi ki...

Merhaba Sanem
ben de hatırlıyorum ilk yorumumu, ama sen o kadar güzel etaminler yapıyordun ki hayranlığımı da gizleyemeden kendi hevesimi ister istemez yansıtmışım:) Peki ya senin bu özverine, ilgine ne demeli... Eylül'de hangi koşulda karşılaşıcaz çok merak ediyorum:) Bebek öncesi mi bebek sonrası mı:) Berceste'de olur umarım.
sevgiler

Pınarın Kulubesi dedi ki...

Merhaba Berceste
işte dostlukların ortak kümesinde ki arkadaşım:)İyi ki msn space deki kabuğumdan çıkarmışsın beni:)
Bebiş de çok enerjik şimdiden, şu an sabah sporunu yapıyor içerde:)
sevgiler

Merhaba Selen
ne diyorsun, tabi ki derim:) Eylül'de gelll hmmm hmmm Eylül'de gel Eylül'de gel diyorum o zaman sana da:)
Ay ben mi bıcırım yapmayın, utandırmayın beni, gittikçe yuvarlak bir hal alıyorum ama bu beni daha bıcır yaparmı ki:)

Merhaba Almula,
gerçekten de blog arkadaşlarımla tanıştığımda dediğin gibi sanki daha önce tanışmışız gibi bir yakınlık vardı hep. İzmir'e gelirsem benim için de bir buluşma ayarlarsınız dimi. Bocuruk'a çok sevgi ve selamlar...