tag:blogger.com,1999:blog-35161962.post6986473421084667252..comments2024-01-02T11:41:49.902+03:00Comments on Kulübeme Hoşgeldiniz...: Kirazlı Çikolatalı PastaPınarın Kulubesihttp://www.blogger.com/profile/09959872475348075364noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-35161962.post-78216969340684090502007-06-05T10:41:00.000+03:002007-06-05T10:41:00.000+03:00Ellerine saglik Pinar ne guzel gorunumlu bir pasta...Ellerine saglik Pinar ne guzel gorunumlu bir pasta olmus.Tadida senin garantinde oldugu icin harika olduguna eminim. Ellerine saglikBu arada Ebru ile ilgili bilgilere de tesekkurler.Nukhethttps://www.blogger.com/profile/09562587918829758347noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35161962.post-81973433725984883622007-06-05T08:51:00.000+03:002007-06-05T08:51:00.000+03:00Merhaba Punto Amcapasta güzel duruyor evet, eşim t...Merhaba Punto Amca<BR/>pasta güzel duruyor evet, eşim tabi severek yiyenlerin başında geliyordu herzaman olduğu gibi. Tatlıyla bu kadar arasının iyi olması hiç iyi değil aslında. Tatlı yemeden de yaşanabileceğinin en iyi örneği sizsiniz aslında.<BR/>sevgiler<BR/><BR/>Merhaba Almula,<BR/>güzel yorumun için çok teşekkürler,<BR/>sana da iyi bir hafta diliyorum.<BR/>sevgilerPınarın Kulubesihttps://www.blogger.com/profile/09959872475348075364noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35161962.post-8749836332375915772007-06-05T08:49:00.000+03:002007-06-05T08:49:00.000+03:00Merhaba Gül Hanım,sizi anılara götürdüysem ne mutl...Merhaba Gül Hanım,<BR/>sizi anılara götürdüysem ne mutlu bana... Vişneli yapmaktı amacım, reçelin içinde ki taneleri kullanacaktım, sonra son derece olgun kirazları görünce, ne gerek var bu lezzetli taze meyveler varken vişneye dedim. Çok da güzel oldu, katlar vişne konsantresi ile ıslatıldı ama. Vişne ve çikolata çok yakışıyo birbirine, pastanın yüksekliği benimde hoşuma gitti. Hatta bir dördüncü kat daha vardı ama onu çıkardım yoksa gökdelenvari bir pastam olacaktı:)<BR/>sevgilerPınarın Kulubesihttps://www.blogger.com/profile/09959872475348075364noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35161962.post-90753543074658190602007-06-05T08:47:00.000+03:002007-06-05T08:47:00.000+03:00Merhaba Gülrizben çok sevdim kirazı pastalarda ben...Merhaba Gülriz<BR/>ben çok sevdim kirazı pastalarda bence çok yakışıyor. Birde çekirdeğini ayıklama derdi olmasa:)<BR/>sevgiler<BR/><BR/>Merhaba Müge<BR/>sorma, kafamda farklı hayallerle başlıyorum pastayı oluşturmaya, ama bir bakıyorum kafamdaki ile ortaya çıkan çok başka, ben pastayı değil pasta malzemeleri beni yönetiyor sanki:)<BR/>sevgiler<BR/><BR/>Ah Berceste<BR/>üzüldüm şimdi, kirazlar güzel ama ömrü çok kısa, yağmurlar yağdıktan sonra kirazlar hem çürüyor hem de kurtlanıyormuş. <BR/>sevgilerPınarın Kulubesihttps://www.blogger.com/profile/09959872475348075364noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35161962.post-75161980400115180092007-06-05T02:08:00.000+03:002007-06-05T02:08:00.000+03:00Sene başında ebru kursuna kayıt yaptırdım ama gide...Sene başında ebru kursuna kayıt yaptırdım ama gidemedim şimdi bu harika ebruları görünce pişmanlığım kat kat arttı gerçekten çok zevkli ve huzur veren bir sanat Ali Bey'in ellerine sanatına sağlık.Pastaya gelince hem çikolata hem fıstık hemde kiraz hepsi birleşince eminim müthiş bir tat olmuştur ellerine sağlık.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35161962.post-13163098446688191832007-06-04T23:46:00.000+03:002007-06-04T23:46:00.000+03:00Pastan çok güzel canım ellerine sağlık sevgileriml...Pastan çok güzel canım ellerine sağlık sevgilerimle iyi haftalar...Selcen Şenocakhttps://www.blogger.com/profile/01893668232332721710noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35161962.post-19548816068191107642007-06-04T15:47:00.000+03:002007-06-04T15:47:00.000+03:00Valla benim için görünüşü çok güzel ama yiyenlere ...Valla benim için görünüşü çok güzel ama yiyenlere özellikle eşine afiyet olsun.Puntohttps://www.blogger.com/profile/07947887928366114678noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35161962.post-28650593635755258762007-06-04T14:49:00.000+03:002007-06-04T14:49:00.000+03:00Kirazlı pastanı görünce aklıma hemen N.Jersey'de k...Kirazlı pastanı görünce aklıma hemen N.Jersey'de ki pastalar geldi.Almanlar kirazı değilde vişneyi daha çok kullandıklarından olsa gerek bu beni şaşırtmıştı.İçinin kremasında da kiraz pelteleri vardı.Şimdi senin pastanı ve yüksekliğini görünce birden oradaki pastaları hatırladım.Anılarıma böyle lezzetli bir pastayla eşlik ettiğin için gönülden teşekkürler Pınar'cığım.Ellerine sağlık diyorum,başka ne denilebilinir ki bu güzellik karşısında.<BR/><BR/>Sevgiyle,Damak Tadıhttps://www.blogger.com/profile/01875876596679388319noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35161962.post-616331728977893262007-06-04T12:53:00.000+03:002007-06-04T12:53:00.000+03:00Bak canım istedi şimdi! Kirazlar kim bilir ne kada...Bak canım istedi şimdi! Kirazlar kim bilir ne kadar güzeldir... Mis gibi kokulu. Buradakiler gibi katır kutur değildir... Ellerine sağlık.Bercestehttps://www.blogger.com/profile/03611119834516206122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35161962.post-28014278726777461402007-06-04T12:33:00.000+03:002007-06-04T12:33:00.000+03:00Pınarcım,pastan harika görünüyor, maceralarımızda ...Pınarcım,<BR/>pastan harika görünüyor, maceralarımızda bu pasta da aynı, bende her seferinde kafamdaki pastayı yapmaya başlayıp sonra bambaşka bir şey ortaya çıkarıyorum, ya krema sertleşmiyor, ya kek o gün kabarmıyor vs. illaki farklı bir şey çıkıyor ortaya bu hafta sonuda aynı şey oldu,sitede yazdım hatta. <BR/>Senin pasta pastaneden alınmış gibi duruyor süper,ellerine sağlık..Müge Hünerhttps://www.blogger.com/profile/14900612209949723897noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35161962.post-44391884457488857892007-06-04T10:27:00.000+03:002007-06-04T10:27:00.000+03:00Pınarcığım ellerine sağlık, pasta çok güzel görünü...Pınarcığım ellerine sağlık, pasta çok güzel görünüyor; "hemen mutfağa gir ve dene" dedirten cinsten yani :)) Ben daha önce hiç kirazı pastada kullanmamıştım, mutlaka deneyeceğim. Kiraz şekerlemesi kullanılıyor da, kiraz kullanılmaz mı? Cidden iyi fikir. Sevgilergülrizhttps://www.blogger.com/profile/09168193533864365864noreply@blogger.com