tag:blogger.com,1999:blog-35161962.post116080963994768248..comments2024-01-02T11:41:49.902+03:00Comments on Kulübeme Hoşgeldiniz...: İRMİKLİ PRENSES TATLISIPınarın Kulubesihttp://www.blogger.com/profile/09959872475348075364noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-35161962.post-1160998149216203942006-10-16T14:29:00.000+03:002006-10-16T14:29:00.000+03:00Pınar'cığım,Böylede güzel olmuş canım ellerine sağ...Pınar'cığım,<BR/>Böylede güzel olmuş canım ellerine sağlık..Afiyetler olsun şekerim..Sevgiler..Damak Tadıhttps://www.blogger.com/profile/01875876596679388319noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35161962.post-1160915009904872302006-10-15T15:23:00.000+03:002006-10-15T15:23:00.000+03:00:)Merhaba Hülyatatlı yapmayı çok seven ben öğrenci...:)<BR/>Merhaba Hülya<BR/>tatlı yapmayı çok seven ben öğrenci iken hiç tatlı yapma deneyimim olmadı. Keşke yemek tatlı hepsi ile uğraşsaymışım öğrenci iken.. Hem sağlıklı beslenmiş hemde güzel vakit geçirmiş olurdum..<BR/><BR/>Bercestecim, hatırlattığın iyi oldu, unutmuşum:)hemen ekliyorum tarifimi:)<BR/>tarifte 1 lt süt, 6 kaşık irmik 12 kaşık şeker ben 2 katı yaptımdı..hafif bir tatlı oldu şekeri artırılabilir..<BR/>senin uyguladığın şekli ile de deniycem bakalım tarifi elmalar filan. güzel olmazsa senin kuşlara yediririm:)Pınarın Kulubesihttps://www.blogger.com/profile/09959872475348075364noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35161962.post-1160877249488441672006-10-15T04:54:00.000+03:002006-10-15T04:54:00.000+03:00Bu benim kurtarici tatlim yafu, bayilirim ben buna...Bu benim kurtarici tatlim yafu, bayilirim ben buna, ama bizim tarif 8 kasik irmige 16 kasik seker ve 1L sut seklinde. Ben elmalari minik minik dogruyorum, tarcinla karistirip uzerine bu irmikli tatlinin yarisini dokuyorum, findik ya da ceviz dokuyorum, kalani ilave ediyorum, sogutuyorum,sonra ters cevirip servis yapiyorum. Her yigidin yogurt yiyisi farkli iste degil mi :) Sen Bayram tatlisi icin acele ettindi, bugun de yayinlamamissin, ne is ???Bercestehttps://www.blogger.com/profile/03611119834516206122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35161962.post-1160856853009769772006-10-14T23:14:00.000+03:002006-10-14T23:14:00.000+03:00bu tatli daha basit haliyle sadece irmik sut ve pe...bu tatli daha basit haliyle sadece irmik sut ve petibor biskuvi haliyle ogrenciyken en cok yaptigimiz tatliydi.tabi oyle ustune findik fistik kream santi falan nerdeee?<BR/><BR/>ellerine saglikHulyahttps://www.blogger.com/profile/17801094478550407518noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35161962.post-1160819626538481832006-10-14T12:53:00.000+03:002006-10-14T12:53:00.000+03:00Merhaba Ferhan,pastanın umarım lezzetide güzeldir....Merhaba Ferhan,<BR/>pastanın umarım lezzetide güzeldir. Dediğin gibi şu an çok sade geldi bana, kremşanti ile daha güzel olur kesinlikle.. 2. yapışımda petibör bisküvi yerine eti nin koyu kakaolu kalın bisküvisinden kullanıcam. Pastacı da onu kullanmış daha yeni farkettim:) <BR/>sevgiler<BR/>PınarPınarın Kulubesihttps://www.blogger.com/profile/09959872475348075364noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35161962.post-1160817641212293702006-10-14T12:20:00.000+03:002006-10-14T12:20:00.000+03:00Pınar, tatlı nefıs gözukuyor. Bende bunu pişirdikt...Pınar, tatlı nefıs gözukuyor. Bende bunu pişirdikten sonra bır paket kremşanti ile çırpıyorum.kakaoulu bıskuvi ile döşuyorum. selamlar. FERHANFerhancahttps://www.blogger.com/profile/13132399262290854853noreply@blogger.com